بستن

محصولات با برچسب 'سرطان پروستات'

فیلتر
در هر صفحه
چای سبز به دلیل داشتن کافئین نه تنها به هوشیار بودن شما کمک می کند ،بلکه می تواند به تقویت عملکرد مغز نیز کمک کند. کافئین یک ماده محرک شناخته شده است.چای سبز به اندازه قهوه کافئین ندارد.کافئین با مسدود کردن یک انتقال دهنده عصبی مهاری به نام آدنوزین ، بر مغز تأثیر می گذارد. به این ترتیب ، باعث شلیک سلول های عصبی و غلظت انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین می شود.با دکتر بارتر همراه شوید.
رایگان
اونچه که شما باید درباره کدو تنبل بدونین اینجاست کدو تنبل میوه ای غنی از مواد مغذی هست که مملو از ویتامین های A ، C و E و سرشار از بتاکاروتن ها و آنتی اکسیدان ها ست. دانه کدو تنبل سرشار از چربی های امگا 3 ، روی ، کلسیم ، فسفر ، مس ، منیزیم هست که میتونه به شما در کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه کمک کنه. یکی از میوه های فصل پاییز کدو تنبله. در ادامه قسمت اول انیمیشن خواص کدو تنبل رو واستون گذاشتیم.
رایگان
اونچه که شما باید درباره کدو تنبل بدونین اینجاست کدو تنبل میوه ای غنی از مواد مغذی هست که مملو از ویتامین های A ، C و E و سرشار از بتاکاروتن ها و آنتی اکسیدان ها ست. دانه کدو تنبل سرشار از چربی های امگا 3 ، روی ، کلسیم ، فسفر ، مس ، منیزیم هست که میتونه به شما در کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه کمک کنه. یکی از میوه های فصل پاییز کدو تنبله. در ادامه قسمت اول انیمیشن خواص کدو تنبل رو واستون گذاشتیم.
رایگان
فلفل قرمز با طعم تند خودش بیشتر برای آشپزی استفاده میشه ، اما میتونه بعنوان ادویه و چاشنی هم به غذاها و سس ها هم اضاقه بشه. فلفل چیلی حاوی یک ترکیب گیاهی فعال به نام کپسایسین هست که طعم تند اونو بوجود میاره. کپسایسین در دانه ها و غشای داخلی سفید رنگ فلفل متمرکز شده. هر چقدر کپسایسین در فلفل بیشتر باشه، فلفل تندتره. فلفل چیلی چه تازه ،چه خشک و چه پودر خورده بشه (معروف به پاپریکا) ،میتونه زبون رو به آتیش بکشه. در ادامه مطالب با دکتر بارتر همراه باشین تا شما رو با اسرار پشت پردا فلفل قرمز آشنا کنیم.
رایگان
به طور کلی ، یک وعده به میزان یک اونس یا بعبارتی 226 گرم چای سیاه شیرین نشده میتونه 14 تا 61 میلی گرم کافئین رو برای شما فراهم کنه ، و اون رو به گزینه ای مناسب برای نوشیدنی های پر از کافئین مثل نوشیدنی های انرژی زا و نوشابه تبدیل کنه. با هم بریم پایین و با خواص چای سیاه بیشتر آشنا بشیم.
رایگان
چای بابونه: چرا این نوشیدنی درمانی باستانی هنوز هم مورد توجه هست؟ داستان بابونه به تمدن های باستان اروپا و آسیای غربی برمی گرده. یونانی ها ، مصری ها و رومی ها این گل رو به دلیل کاربردهای متنوع مثل درمان خشکی پوست بسیار ارزشمند میدونستن. بقراط ، پدر دارو ، جز اولین کسانی بود که طرفدار این گل بود. در دوران قرون وسطی بابونه خیلی زیاد مورد استفاده قرار می گرفت. در طول قرون 16 و 17 ، پزشکان و شفا دهندگان، بابونه رو برای انواع مصارف تجویز می کردن. بابونه همچنین به عنوان چای مصرف می شد و نسل به نسل منتقل شد و امروز به ما رسیده.که امروز با دمنوش بابونه شناخته میشه. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
رایگان