افزایش سودا در بدن موجب خشکی پوست ، اگزما ، کم خوابی ، حساسیت و وسواس در رفتارها ، دقت بی حد و اندازه ، افزایش شدت بویایی و شنوایی و نیز موجب بروز وزوز گوش می گردد ، افزایش سودا در عروق موجب ایجاد انسداد می شود .
همچنین کاهش سودا موجب سستی بدن ، نرمی استخوان ، بی پروایی ، بی ارادگی و بی تفاوتی در رفتار می گردد.
غذاهای سودا ساز عمدتا غذاهای سرد و خشک هستند البته غذاهای گرم و خشک نیز به نوعی سودا می سازند ولی سودای ساخته شده توسط غذاهای گرم و خشک بیشتر زیان بخش هستند از این رو لازم است ما غذاهای سرد و خشک را بشناسیم .
