بستن
زنجبیل یکی از ادویه هایی هست که دکتر بارتر توصیه میکنه همیشه تو آشپزخانه خونتون داشته باشین. نه تنها یک افزودنی فوق العاده برای پخت و پزه بلکه دارای خواص دارویی کافی برای پر کردن چندین کتابه! خوب بریم پایین و در ادامه این مطلب با دکتر بارتر همراه باشین.
رایگان

زنجبیل دارای خواص ضد باکتریایی ، ضد ویروسی ، آنتی اکسیدانی و ضد انگلیه.یک ضد التهاب طبیعی که اونو برای تسکین درد مفاصل ، درد قاعدگی ، سردرد و غیره ارزشمند می کنه.

 

زنجبیل دارای پتاسیم هست که میتونه اونو برای سردردهای میگرنی به یک دارویی تبدیل کنه که عوارض جانبیشم بسیار کمتره.

 

مطالعات همچنین نشون داده زنجبیل میتونه با سرطان ، دیابت ، بیماری کبد چرب غیر الکلی ، آسم ، عفونت های باکتریایی و قارچی مبارزه کنه و یکی از بهترین داروهای طبیعی موجود برای بیماری حالت تهوع هست. (حالت تهوع ناشی از بارداری یا شیمی درمانی).

 

مصرف روزانه یک گرم زنجبیل میتونه به کاهش حالت تهوع و استفراغ در زنان باردار کمک کنه ، یا برای مبتلایان به میگرن زنجبیل میتونه از هر دارویی برای اونها بهتر عمل کنه.

 

اگر با سوء هاضمه دست و پنجه نرم میکنین، زنجبیل میتونه به شما کمک کنه. زنجبیل حاوی آنزیم های قدرتمند هضم کننده پروتئینه و میتونه به شما تو تحریک تخلیه معده بدون هیچگونه تأثیر منفی کمک کنه.همچنین زنجبیل میتونه اسپاسم روده رو بهبود ببخشه.

خیلی از افراد به طور منظم از چای زنجبیل استفاده میکنن و این یکی از ساده ترین راه های استفاده از این گیاه پرخاصیته. کافی است حدود 5 سانت زنجبیل رو خرد کنین و بذارین داخل آب داغ کمی بجوشه.البته دکتر بارتر به شما پیشنهاد میکنه که هرروز از چای زنجبیل استفاده نکنین.چرا که میتونه مشکلات آلرژیک برای شما بوجود بیاره.

 

می توانید پوست زنجبیل رو جدا کنین  و اونو کمی نازک ترش کنین یا حتی رنده یا چرخ کنین و به غذاهای پخته شده اضافه کنین.میتونین اونو به سوپ اضافه کنین .

نقد و بررسی خود را بنویسید
  • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*

زنجبیل دارای خواص ضد باکتریایی ، ضد ویروسی ، آنتی اکسیدانی و ضد انگلیه.یک ضد التهاب طبیعی که اونو برای تسکین درد مفاصل ، درد قاعدگی ، سردرد و غیره ارزشمند می کنه.

 

زنجبیل دارای پتاسیم هست که میتونه اونو برای سردردهای میگرنی به یک دارویی تبدیل کنه که عوارض جانبیشم بسیار کمتره.

 

مطالعات همچنین نشون داده زنجبیل میتونه با سرطان ، دیابت ، بیماری کبد چرب غیر الکلی ، آسم ، عفونت های باکتریایی و قارچی مبارزه کنه و یکی از بهترین داروهای طبیعی موجود برای بیماری حالت تهوع هست. (حالت تهوع ناشی از بارداری یا شیمی درمانی).

 

مصرف روزانه یک گرم زنجبیل میتونه به کاهش حالت تهوع و استفراغ در زنان باردار کمک کنه ، یا برای مبتلایان به میگرن زنجبیل میتونه از هر دارویی برای اونها بهتر عمل کنه.

 

اگر با سوء هاضمه دست و پنجه نرم میکنین، زنجبیل میتونه به شما کمک کنه. زنجبیل حاوی آنزیم های قدرتمند هضم کننده پروتئینه و میتونه به شما تو تحریک تخلیه معده بدون هیچگونه تأثیر منفی کمک کنه.همچنین زنجبیل میتونه اسپاسم روده رو بهبود ببخشه.

خیلی از افراد به طور منظم از چای زنجبیل استفاده میکنن و این یکی از ساده ترین راه های استفاده از این گیاه پرخاصیته. کافی است حدود 5 سانت زنجبیل رو خرد کنین و بذارین داخل آب داغ کمی بجوشه.البته دکتر بارتر به شما پیشنهاد میکنه که هرروز از چای زنجبیل استفاده نکنین.چرا که میتونه مشکلات آلرژیک برای شما بوجود بیاره.

 

می توانید پوست زنجبیل رو جدا کنین  و اونو کمی نازک ترش کنین یا حتی رنده یا چرخ کنین و به غذاهای پخته شده اضافه کنین.میتونین اونو به سوپ اضافه کنین .