به طور کلی ، فواید سیر به چهار دسته اصلی تقسیم میشه:
کاهش التهاب (خطر آرتروز و سایر بیماری های مرتبط با التهاب رو کاهش میده)
تقویت عملکرد ایمنی بدن (خواص ضد باکتری ، ضد قارچ ، ضد ویروس و ضد انگلی)
بهبود سلامت قلب و عروق و گردش خون (از لخته شدن خون جلوگیری میکنه ، باعث بهبود چربی ها و کاهش فشار خون میشه)
حداقل دشمن 14 نوع سلول سرطانیه (از جمله سرطان ریه ، پستان ، معده و لوزالمعده).برای سلولهای سرطانی نقش سم رو بازی میکنه.
علاوه بر این ، سیر میتونه در برابر باکتری های مقاوم در برابر دارو موثر باشه و تحقیقات نشون داده که با هضم آلیسین در بدن ، اسید سولفنیک تولید میشه ، ترکیبی که سریعتر از هر ترکیب شناخته شده دیگه میتونه در مقابل رادیکال های آزاد خطرناک واکنش نشون بده.
آلیسین ، به نوبه خود ، به سرعت تجزیه میشه و ترکیبات مختلف گوگرد ارگانیک رو تشکیل میده. بنابراین برای "فعال کردن" خواص دارویی سیر ، یک حبه سیر تازه رو قبل از قورت دادن با یک قاشق له کنین.
آلیسین ، ظرف یک ساعت از خرد کردن سیر از بین میره ، بنابراین قرص های سیر عملاً بی ارزش هستن. سیر سیاه که اساساً سیر تخمیر شده س و سیر جوانه زده حتی میتونه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی باشه.