بستن

محصولات با برچسب 'ویتامین a'

فیلتر
در هر صفحه
از بین تمام سبزیجات برگ دار ، اسفناج یک سبزی همه کارس.میتونین اونو تبدیل کنین به یک سالاد خنک و از خوردنش لذت ببرین یا اسفناج تازه رو تفت بدین ، سرخ کنین ، و خیلی روش های دیگه. اسفناج فواید زیادی برای سلامتی داره و به راحتی می تونین اون رو در وعده های غذایی خودتون قرار بدین. با دکتر بارتر همراه باشین تا شما رو با خواص این گیاه معجزه گر آشنا کنیم.
رایگان
شوید یک گیاه همه کاره ست که به خوبی با انواع مختلفی از غذاها ، از سوپ و سالاد گرفته تا خورش ها جفت میشه. این گیاه که در اصل در منطقه مدیترانه شرقی و غرب آسیا کشت میشه، یک گیاه یک ساله در خانواده کرفسه. برگ های شوید ، معطر و دارای ظاهری نرم و پر پشته ، در حالی که دانه های اون بیضی شکله و به دلیل طعم تند اغلب به عنوان ادویه استفاده میشه. با دکتر بارتر همراه باشین تا با فواید این گیاه پرخاصیت آشنا بشین.
رایگان
آویشن یک گیاه کوچک از خانواده گیاهان نعناع ست و دارای سابقه غنی استفاده در طی صدها ساله. به عنوان مثال ، افراد در قرون وسطی برای جلوگیری از کابوس ، آویشن رو زیر بالش خودشون میذاشتن. از طرف دیگه ، رومیان باستان اون روی پنیر می پاشیدن تا طعم بهتری به اون بده. از آویشن جدا از مصارف درمانی ، تو آشپزی هم استفاده میشه. برگها و گلهای اون به صورت تازه یا خشک ، تو سوپ ، خورشت و سبزیجات تفت داده شده مخلوط میشن تا طعم مطبوعی به اونها اضافه کنن. یکی دیگه از روش های محبوب، استفاده از آویشن به عنوان چاییه، نوشیدنی که بسیاری از مردم ازش لذت می برن. در ادامه با خواص این چای مفید آشنا بشین.
رایگان
هویج از خانواده Apiaceae و یکی از محبوب ترین و با ارزش ترین سبزیجات ریشه ای که به طور فراوان در سراسر جهان رشد میکنه. یک ماده پرکاربرد که میتونه از پیش غذاها تا بعد غذا و دسرها استفاده بشه. میتونین اونو به صورت خام ، بخارپز ، بو داده ، سرخ شده ، خورشتی ، پوره ، ساطوری یا ترشی بخورین. خب در ادامه با دکتر بارتر همراه بشین تا شما رو با خواص مفید هویج آشنا کنه.
رایگان
فلفل قرمز با طعم تند خودش بیشتر برای آشپزی استفاده میشه ، اما میتونه بعنوان ادویه و چاشنی هم به غذاها و سس ها هم اضاقه بشه. فلفل چیلی حاوی یک ترکیب گیاهی فعال به نام کپسایسین هست که طعم تند اونو بوجود میاره. کپسایسین در دانه ها و غشای داخلی سفید رنگ فلفل متمرکز شده. هر چقدر کپسایسین در فلفل بیشتر باشه، فلفل تندتره. فلفل چیلی چه تازه ،چه خشک و چه پودر خورده بشه (معروف به پاپریکا) ،میتونه زبون رو به آتیش بکشه. در ادامه مطالب با دکتر بارتر همراه باشین تا شما رو با اسرار پشت پردا فلفل قرمز آشنا کنیم.
رایگان
چای گل داودی به آرامش خاطر شما کمک میکنه و سلامتی مطلوب رو ارتقا میده. چای گل داودی به دلیل رنگ طلایی ، طعم و طراوت گل و اثر خنک کنندگی شناخته شده و بیش از 1000 سال به دلیل تأثیرات مثبت روی چشم ، قلب ، استخوان ها و سیستم ایمنی بدن ، یک نوشیدنی گیاهی محبوب بدل شده. در ادامه در وب سایت دکتر بارتر در مورد این چای بیشتر بدونین.
رایگان
چای بابونه: چرا این نوشیدنی درمانی باستانی هنوز هم مورد توجه هست؟ داستان بابونه به تمدن های باستان اروپا و آسیای غربی برمی گرده. یونانی ها ، مصری ها و رومی ها این گل رو به دلیل کاربردهای متنوع مثل درمان خشکی پوست بسیار ارزشمند میدونستن. بقراط ، پدر دارو ، جز اولین کسانی بود که طرفدار این گل بود. در دوران قرون وسطی بابونه خیلی زیاد مورد استفاده قرار می گرفت. در طول قرون 16 و 17 ، پزشکان و شفا دهندگان، بابونه رو برای انواع مصارف تجویز می کردن. بابونه همچنین به عنوان چای مصرف می شد و نسل به نسل منتقل شد و امروز به ما رسیده.که امروز با دمنوش بابونه شناخته میشه. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
رایگان