پادکست غلظت خون طب سنتی بخش دوم
ما در طول زندگی خود با زیاده روی تو مصرف انواع مواد غذایی غلیظ مثل کله پاچه، دل ،جگر، قوه ،
سرخ کردنی ها و فست فود ها ،سس مایونز ، خوردن گوشت گاو و سوسیس و کالباس ، چای سیاه باعث بالا
رفتن غلظت خونمون می شیم .
علاوه بر نوع خوراکی که میخوریم دلایل محیطی هم در ایجاد غلظت خون تاثیر گذاره، مثل زندگی در
ارتفاعات زیاد ، زندگی در هوای آلوده و مصرف دخانیات، زندگی پرتنش و پراسترس که غلظت خون را در بدن
بیشتر میکنه.
سردی بدن هم میتونه به غلظت خون دامن بزنه.وقتی دمای بدن از حالت طبیعی پایین تر بیاد، خون متراکم
میشه و این موضوع غلظت خون رو بوجود میاره.