بستن

چای دارجیلینگ چه کمکی به سلامتی شما می کنه؟

سالهاست که هند به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای چای ساز جهان شناخته می شود. در حقیقت ، در گزارش سال 2015 سازمان کشاورزی غذایی سازمان ملل آمده است که هند دومین کشور بزرگ تولید کننده چای در جهان است ، درست پس از چین. این را می توان به آماری از دو سال قبل نسبت داد - تولید چای این کشور در سال 2013 به 1.2 میلیون تن رسیده است. یکی از گرانترین صادرات هند ، چای دارجیلینگ است. این نوع چای به دلیل طعم بی عیب و نقص آن در سراسر جهان قیمت بالایی دارد. اگر می خواهید در مورد چای دارجیلینگ بیشتر بدانید ، ادامه این مطلب را در وب سایت دکتر بارتر دنبال کنید.
رایگان

چای دارجیلینگ چیست؟

چای دارجیلینگ نوعی چای سیاه است که در شهری به همین نام رشد می کند ، واقع در ایالت بنگال غربی هند درست در زیر دامنه کوه های هیمالیا است .این چای در هیچ جای دنیا قابل کشت نیست.

6 مزیت چای دارجیلینگ برای سلامتی

چای دارجیلیمگ دارای فواید بی شماری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  

چای دارجیلینگ دارای خواص آنتی اکسیدان است

چای دارجیلینگ حاوی دو آنتی اکسیدان پیچیده به نام تئافلاوین و تئاروبیگین است. این آنتی اکسیدان ها به خنثی سازی رادیکال های آزاد مضر کمک می کنند ، و به طور بالقوه آسیب رادیکال های آزاد را که می توانند غشای سلول و DNA را هدف قرار دهند کاهش می دهند.

 می تواند به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کند

نتایج یک مطالعه 2014 نشان داد که مصرف روزانه چهار تا پنج فنجان چای سیاه دارجیلینگ می تواند به کاهش سطح فشار خون و خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

 

 به کاهش خطر چاقی و کاهش وزن کمک می کند

 نوشیدن چای سیاه می تواند باعث توسعه متابولیت های میکروبی شود که می تواند به تنظیم متابولیسم انرژی کمک کند. چای همچنین می تواند باعث کاهش وزن و کاهش خطر چاقی شود.

 می تواند به بهبود سلامت روده کمک کند

 تحقیقات نشان داد که چای سیاه می تواند تکثیر باکتریهای مختلف، روده را تحریک کند و خطر ابتلا به عفونت باکتریایی را کاهش دهد.

 چای دارجیلینگ به زخم معده کمک کند

یک مطالعه 2014 از داروهای طبیعی نشان داد که L-theanine ، یک آمینو اسید در چای دارجیلینگ ، دارای اثرات محافظتی نسبت به زخم معده است.

 

چای دارجیلینگ می تواند به کاهش خطر دیابت کمک کند

 مطالعات مختلف تایید کردند که مصرف چای سیاه (که چای دارجیلینگ زیرمجموعه آن قرار می گیرد) منجر به کاهش خطر دیابت می شود.

 

آیا کافئین در چای دارجیلینگ وجود دارد؟

بله ، درست مثل یک فنجان قهوه. تقریباً 50 میلی گرم کافئین در چای دارجیلینگ وجود دارد ، اگرچه این مقدار بسته به قدرت چای ممکن است متفاوت باشد.

نحوه نگهداری چای دارجیلینگ

برای افزایش ماندگاری چای دارجیلینگ خود ، این موارد را مد نظر قرار دهید:

آن را در یک طرف بدون هوا قراردهید

 این باعث ماندگاری بیشتر چای ، حفظ رطوبت مطلوب برگ چای ، جلوگیری از آلودگی گرد و غبار و جلوگیری از فساد در اثر قرار گرفتن در معرض رطوبت اضافی ناشی از اکسیژن و سایر عناصر موجود در هوا می شود.

 

چای دارجیلینگ را از نور مستقیم خورشید و دمای گرم دور نگه دارید

 قرار گرفتن در معرض منابع گرما ممکن است از نظر شیمیایی و جسمی چای را تحت تأثیر قرار دهد. این می تواند طعم تلخ تری به چای ببخشد و یا طعم آن را کاهش دهد. چای را در یک کمد یا کشوی خنک و تاریک قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که این محل به اجاق گاز ، کباب پز یا هر وسیله ای که گرما ساطع می کند نزدیک نباشد.

 

از مخلوط شدن با بوهای شدید خودداری کنید

چای را در معرض غذاهایی که بوی شدید دارند مانند سیر ، پیاز و ادویه جات قرار ندهید . برگ های چای متخلخل هستند ، و هنگامی که بوها را جذب می کنند ، می توانند طعم آن را تحت تأثیر قرار دهند.

 

 

عوارض جانبی چای دارجیلینگ

کافئین موجود در چای دارجیلینگ می تواند موارد زیر را ایجاد کند:

 مشکلات خواب

 احساس عصبی بودن

 افزایش ضربان قلب  یا نامنظم شدن آن

 مشکلات گوارشی

 سردرد

 تحریک پذیری

 گیجی

 سوزش سردل

 لرزش در اندام ها

مصرف بیش از حد کافئین نیز ممکن است:

دستگاه گوارش شما را با افزایش اسید در معده دچار آسیب کند که در نهایت منجر به ناراحتی معده گردد.

نقد و بررسی خود را بنویسید
  • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*

چای دارجیلینگ چیست؟

چای دارجیلینگ نوعی چای سیاه است که در شهری به همین نام رشد می کند ، واقع در ایالت بنگال غربی هند درست در زیر دامنه کوه های هیمالیا است .این چای در هیچ جای دنیا قابل کشت نیست.

6 مزیت چای دارجیلینگ برای سلامتی

چای دارجیلیمگ دارای فواید بی شماری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  

چای دارجیلینگ دارای خواص آنتی اکسیدان است

چای دارجیلینگ حاوی دو آنتی اکسیدان پیچیده به نام تئافلاوین و تئاروبیگین است. این آنتی اکسیدان ها به خنثی سازی رادیکال های آزاد مضر کمک می کنند ، و به طور بالقوه آسیب رادیکال های آزاد را که می توانند غشای سلول و DNA را هدف قرار دهند کاهش می دهند.

 می تواند به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کند

نتایج یک مطالعه 2014 نشان داد که مصرف روزانه چهار تا پنج فنجان چای سیاه دارجیلینگ می تواند به کاهش سطح فشار خون و خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

 

 به کاهش خطر چاقی و کاهش وزن کمک می کند

 نوشیدن چای سیاه می تواند باعث توسعه متابولیت های میکروبی شود که می تواند به تنظیم متابولیسم انرژی کمک کند. چای همچنین می تواند باعث کاهش وزن و کاهش خطر چاقی شود.

 می تواند به بهبود سلامت روده کمک کند

 تحقیقات نشان داد که چای سیاه می تواند تکثیر باکتریهای مختلف، روده را تحریک کند و خطر ابتلا به عفونت باکتریایی را کاهش دهد.

 چای دارجیلینگ به زخم معده کمک کند

یک مطالعه 2014 از داروهای طبیعی نشان داد که L-theanine ، یک آمینو اسید در چای دارجیلینگ ، دارای اثرات محافظتی نسبت به زخم معده است.

 

چای دارجیلینگ می تواند به کاهش خطر دیابت کمک کند

 مطالعات مختلف تایید کردند که مصرف چای سیاه (که چای دارجیلینگ زیرمجموعه آن قرار می گیرد) منجر به کاهش خطر دیابت می شود.

 

آیا کافئین در چای دارجیلینگ وجود دارد؟

بله ، درست مثل یک فنجان قهوه. تقریباً 50 میلی گرم کافئین در چای دارجیلینگ وجود دارد ، اگرچه این مقدار بسته به قدرت چای ممکن است متفاوت باشد.

نحوه نگهداری چای دارجیلینگ

برای افزایش ماندگاری چای دارجیلینگ خود ، این موارد را مد نظر قرار دهید:

آن را در یک طرف بدون هوا قراردهید

 این باعث ماندگاری بیشتر چای ، حفظ رطوبت مطلوب برگ چای ، جلوگیری از آلودگی گرد و غبار و جلوگیری از فساد در اثر قرار گرفتن در معرض رطوبت اضافی ناشی از اکسیژن و سایر عناصر موجود در هوا می شود.

 

چای دارجیلینگ را از نور مستقیم خورشید و دمای گرم دور نگه دارید

 قرار گرفتن در معرض منابع گرما ممکن است از نظر شیمیایی و جسمی چای را تحت تأثیر قرار دهد. این می تواند طعم تلخ تری به چای ببخشد و یا طعم آن را کاهش دهد. چای را در یک کمد یا کشوی خنک و تاریک قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که این محل به اجاق گاز ، کباب پز یا هر وسیله ای که گرما ساطع می کند نزدیک نباشد.

 

از مخلوط شدن با بوهای شدید خودداری کنید

چای را در معرض غذاهایی که بوی شدید دارند مانند سیر ، پیاز و ادویه جات قرار ندهید . برگ های چای متخلخل هستند ، و هنگامی که بوها را جذب می کنند ، می توانند طعم آن را تحت تأثیر قرار دهند.

 

 

عوارض جانبی چای دارجیلینگ

کافئین موجود در چای دارجیلینگ می تواند موارد زیر را ایجاد کند:

 مشکلات خواب

 احساس عصبی بودن

 افزایش ضربان قلب  یا نامنظم شدن آن

 مشکلات گوارشی

 سردرد

 تحریک پذیری

 گیجی

 سوزش سردل

 لرزش در اندام ها

مصرف بیش از حد کافئین نیز ممکن است:

دستگاه گوارش شما را با افزایش اسید در معده دچار آسیب کند که در نهایت منجر به ناراحتی معده گردد.