بستن

محصولات با برچسب 'کلسیم'

فیلتر
در هر صفحه
آیا میدونین وقتی ویتامین D مصرف میکنین کنارش باید چه مواد معدنی دیگه ای هم به بدن برسونین؟ ویتامین D با ویتامین K2 ، منیزیم و کلسیم ارتباط نزدیکی داره و حتی با هم، هم افزایی بیشتری رو برای بدن به وجود میارن. با دیدن این ویدئو میتونین به پاسخ سوال بالا برسین.
رایگان
شوید یک گیاه همه کاره ست که به خوبی با انواع مختلفی از غذاها ، از سوپ و سالاد گرفته تا خورش ها جفت میشه. این گیاه که در اصل در منطقه مدیترانه شرقی و غرب آسیا کشت میشه، یک گیاه یک ساله در خانواده کرفسه. برگ های شوید ، معطر و دارای ظاهری نرم و پر پشته ، در حالی که دانه های اون بیضی شکله و به دلیل طعم تند اغلب به عنوان ادویه استفاده میشه. با دکتر بارتر همراه باشین تا با فواید این گیاه پرخاصیت آشنا بشین.
رایگان
آویشن یک گیاه کوچک از خانواده گیاهان نعناع ست و دارای سابقه غنی استفاده در طی صدها ساله. به عنوان مثال ، افراد در قرون وسطی برای جلوگیری از کابوس ، آویشن رو زیر بالش خودشون میذاشتن. از طرف دیگه ، رومیان باستان اون روی پنیر می پاشیدن تا طعم بهتری به اون بده. از آویشن جدا از مصارف درمانی ، تو آشپزی هم استفاده میشه. برگها و گلهای اون به صورت تازه یا خشک ، تو سوپ ، خورشت و سبزیجات تفت داده شده مخلوط میشن تا طعم مطبوعی به اونها اضافه کنن. یکی دیگه از روش های محبوب، استفاده از آویشن به عنوان چاییه، نوشیدنی که بسیاری از مردم ازش لذت می برن. در ادامه با خواص این چای مفید آشنا بشین.
رایگان
اونچه که شما باید درباره کدو تنبل بدونین اینجاست کدو تنبل میوه ای غنی از مواد مغذی هست که مملو از ویتامین های A ، C و E و سرشار از بتاکاروتن ها و آنتی اکسیدان ها ست. دانه کدو تنبل سرشار از چربی های امگا 3 ، روی ، کلسیم ، فسفر ، مس ، منیزیم هست که میتونه به شما در کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه کمک کنه. یکی از میوه های فصل پاییز کدو تنبله. در ادامه قسمت اول انیمیشن خواص کدو تنبل رو واستون گذاشتیم.
رایگان
اونچه که شما باید درباره کدو تنبل بدونین اینجاست کدو تنبل میوه ای غنی از مواد مغذی هست که مملو از ویتامین های A ، C و E و سرشار از بتاکاروتن ها و آنتی اکسیدان ها ست. دانه کدو تنبل سرشار از چربی های امگا 3 ، روی ، کلسیم ، فسفر ، مس ، منیزیم هست که میتونه به شما در کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه کمک کنه. یکی از میوه های فصل پاییز کدو تنبله. در ادامه قسمت اول انیمیشن خواص کدو تنبل رو واستون گذاشتیم.
رایگان
از گل گاوزبان با عنوان "گیاه زنبور" هم نام برده میشه ، چراکه گلهای روشن اون در تمام فصل تابستان زنبورهای عسل رو به خودش جذب میکنه. گل گاوزبان سابقه استفاده دارویی و آشپزی طولانی داره که برمیگرده به 1500 سال قبل. این ماده به دلیل خواص درمانی خودش و به عنوان یک افزودنی خوب به سالادها ، سوپ ها و سس ها مورد استقبال خوبی تو اروپا قرار گرفته. از روغن گل گاوزبان در رایحه درمانی هم استفاده میشه. این روغن میتونه افسردگی رو کم کنه و نشاط و سرحالی رو به دنبال داشته باشه. با دکتر بارتر همراه باشین تا با خواص روغن گل گاو زبان بیشتر آشنا بشین.
رایگان
چای بابونه: چرا این نوشیدنی درمانی باستانی هنوز هم مورد توجه هست؟ داستان بابونه به تمدن های باستان اروپا و آسیای غربی برمی گرده. یونانی ها ، مصری ها و رومی ها این گل رو به دلیل کاربردهای متنوع مثل درمان خشکی پوست بسیار ارزشمند میدونستن. بقراط ، پدر دارو ، جز اولین کسانی بود که طرفدار این گل بود. در دوران قرون وسطی بابونه خیلی زیاد مورد استفاده قرار می گرفت. در طول قرون 16 و 17 ، پزشکان و شفا دهندگان، بابونه رو برای انواع مصارف تجویز می کردن. بابونه همچنین به عنوان چای مصرف می شد و نسل به نسل منتقل شد و امروز به ما رسیده.که امروز با دمنوش بابونه شناخته میشه. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشین.
رایگان
گیاه گون بخشی از بسیاری از فرهنگ های آسیاییه، قبایل و تمدن های مختلف اونو برای مصارف دارویی برداشت می کردن. قبلاً تو کشورهای غربی به اندازه الان محبوبیت نداشت ،اما آروم آروم جایگاه خودشو پیدا کرد. امروزه گون به شکل روغن جایگاه ویژه ای در همه کشورها حتی تو کشورهای غربی داره.
رایگان