بستن

محصولات با برچسب 'گوشت گاو'

فیلتر
در هر صفحه
ما دو نوع چاقی داریم افرادی که مزاجشون گرم و تره معمولا استخون بندی درشت و هیکل تنومندی دارن چربی بدنشون کم و اندامشون عضلانیه. این افراد تا حدی می تونن لاغر بشن و به خاطر استخوان بندی درشت و طبعی که دارن خیلی لاغر نمیشن این افراد با انجام چند راهکار ساده میتونن به وزن ایده آل خودشون برسن. اما افرادی که مزاجشون سردو تره این افراد استخون بندی درشتی ندارن ولی به دلیل وجود سردی بیش از حد در اون ها چربی ها به دور شکم و پهلوها جمع شدن و چاقیشون به خاطر وجود همین چربی هاست .هر کدوم از این دو نوع چاقی راهکار های مربوط به خودشو داره که در این پادکست می خوایم به هر دوی اینها بپردازیم. پس با دکتر بارتر همراه بشین.
رایگان
ما دو نوع چاقی داریم افرادی که مزاجشون گرم و تره معمولا استخون بندی درشت و هیکل تنومندی دارن چربی بدنشون کم و اندامشون عضلانیه. این افراد تا حدی می تونن لاغر بشن و به خاطر استخوان بندی درشت و طبعی که دارن خیلی لاغر نمیشن این افراد با انجام چند راهکار ساده میتونن به وزن ایده آل خودشون برسن. اما افرادی که مزاجشون سردو تره این افراد استخون بندی درشتی ندارن ولی به دلیل وجود سردی بیش از حد در اون ها چربی ها به دور شکم و پهلوها جمع شدن و چاقیشون به خاطر وجود همین چربی هاست .هر کدوم از این دو نوع چاقی راهکار های مربوط به خودشو داره که در این پادکست می خوایم به هر دوی اینها بپردازیم. پس با دکتر بارتر همراه بشین.
رایگان
کبد یکی از مهمترین عضو های بدن هست که وظایف مهمی تو بدن از جمله دفع مواد زائد و تولید خون رو بر عهده داره.کبد سالم باعث سلامت خون میشه و بدن رو از سموم پاک میکنه. بنظرتون کبد سالم باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ یکی از شایعترین مشکلات کبد ، چرب شدن کبده.خب این به چه معناییه؟ خب کبد چرب چه نشونه هایی میتونه داشته باشه؟ چطور میشه از کبد چرب جلوگیری کرد؟ با گوش کردن به این پادکست پاسخ همه سوالات بالارو بدت میارین. پس بریم و به پادکست کبد چرب در پایین گوش کنیم.
رایگان
ما در طول زندگی خود با زیاده روی تو مصرف انواع مواد غذایی غلیظ مثل کله پاچه، دل ،جگر، قوه ، سرخ کردنی ها و فست فود ها ،سس مایونز ، خوردن گوشت گاو و سوسیس و کالباس ، چای سیاه باعث بالا رفتن غلظت خونمون می شیم . علاوه بر نوع خوراکی که میخوریم دلایل محیطی هم در ایجاد غلظت خون تاثیر گذاره، مثل زندگی در ارتفاعات زیاد ، زندگی در هوای آلوده و مصرف دخانیات، زندگی پرتنش و پراسترس که غلظت خون را در بدن بیشتر میکنه. سردی بدن هم میتونه به غلظت خون دامن بزنه.وقتی دمای بدن از حالت طبیعی پایین تر بیاد، خون متراکم میشه و این موضوع غلظت خون رو بوجود میاره.
رایگان
خون زمانی میتونه در رگ ها بخوبی حرکت کنه که غلظت مناسبی داشته باشه.یکسری عوامل میتونن این غلظت رو تحت تاثیر قرار بدن و در واقع باعث بهم ریختگی حرکت خون توی رگ ها بشن. یه پارچ آب رو بردارین و آبش رو بریزین تو ظرف دیگه.سرعت روونی آب چطوریه؟حالا فرض کنین بجای آب عسل رو دارین میریزین تو ظرف.روونی عسل چقده؟وقتی خون غلیظ میشه روونیش میشه مثل همون عسل و نیاز اندام ها برطرف نمیشه و همیشه رسیدن مواد لازم و جمع آوری مواد زائد با تاخیر صورت میگیره. خوب چه اتفاقی میفته که ما دچار غلظت خون میشیم؟
رایگان
هر گاه مصرف غذایی در فرد معتدل گرمی ایجاد کرد آن غذا گرم است و اگر سردی پدید آورد آن غذا سرد است و به همین ترتیب اگر ایجاد خشکی کرد و موجب افزایش رطوبت شد یعنی غذا گرم و خشک و یا سرد و تر است.در این سری از آموزه های دکتر بارتر می خواهیم در مورد مزاج غذاها و میوه ها صحبت کنیم.
رایگان