بستن

10 خاصیت مهم چای سبز بر اساس شواهد علمی

چای سبز به دلیل داشتن کافئین نه تنها به هوشیار بودن شما کمک می کند ،بلکه می تواند به تقویت عملکرد مغز نیز کمک کند. کافئین یک ماده محرک شناخته شده است.چای سبز به اندازه قهوه کافئین ندارد.کافئین با مسدود کردن یک انتقال دهنده عصبی مهاری به نام آدنوزین ، بر مغز تأثیر می گذارد. به این ترتیب ، باعث شلیک سلول های عصبی و غلظت انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین می شود.با دکتر بارتر همراه شوید.
رایگان

10 خاصیت مهم چای سبز بر اساس شواهد علمی

 

افسانه چینی باستان می گوید که نوشیدن چای 5000 سال پیش آغاز شده است.

راهبان ژاپنی که از چین بازدید می کردند برگ چای را به خانه حمل می کردند ، مفهوم چای تشریفاتی را تزریق می کردند و این نوشیدنی را به فرهنگ ژاپنی تزریق می کردند.

طبق گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد ، گیاه همیشه سبز گل همیشه سبز که برگ چای از آن می آید در 50 کشور رشد می کند ، چین ، هند ، کنیا و سریلانکا در بالای لیست هستند. فرآیند برگهای چای ، رنگ و طعم متمایز چهار نوع اصلی را تعیین می کند: سبز ، سیاه ، اولانگ و سفید.

 

10 مزیت عمده چای سبز

 

چای سبز حاوی ترکیبات فعال زیستی سالم است 

 

چای سبز چیزی فراتر از یک نوشیدنی است.گیاه چای سبز حاوی طیف وسیعی از ترکیبات سالم است که آن را به نوشیدنی عالی تبدیل می کند.

چای سرشار از پلی فنول است که ترکیبات طبیعی هستند و فواید سلامتی دارند ، مانند کاهش التهاب و کمک به مبارزه با سرطان.چای سبز حاوی یک کاتچین به نام epigallocatechin-3-gallate (EGCG) است. کاتچین ها آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که به جلوگیری از آسیب سلول کمک می کنند و فواید دیگری نیز دارند.

EGCG یکی از قوی ترین ترکیبات موجود در چای سبز است. تحقیقات توانایی آن را برای کمک به درمان بیماری های مختلف آزمایش کرده است. به نظر می رسد یکی از اصلی ترین ترکیباتی است که به چای سبز خواص دارویی می بخشد.چای سبز همچنین دارای مقادیری مواد معدنی است که می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.

سعی کنید یک برند چای سبز با کیفیت بالاتر انتخاب کنید ، زیرا برخی از مارک های با کیفیت پایین می توانند حاوی مقادیر زیادی فلوراید باشند. 

چای سبز می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد

چای سبز به دلیل داشتن کافئین نه تنها به هوشیار بودن شما کمک می کند ،بلکه می تواند به تقویت عملکرد مغز نیز کمک کند.

کافئین یک ماده محرک شناخته شده است.چای سبز به اندازه قهوه کافئین ندارد.کافئین با مسدود کردن یک انتقال دهنده عصبی مهاری به نام آدنوزین ، بر مغز تأثیر می گذارد. به این ترتیب ، باعث شلیک سلول های عصبی و غلظت انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین می شود.

تحقیقات به طور مداوم نشان می دهد که کافئین می تواند جنبه های مختلف عملکرد مغز را بهبود بخشد ، از جمله خلق و خو ، هوشیاری ، زمان واکنش و حافظه را.

 

با این حال ، کافئین تنها ترکیب تقویت کننده مغز در چای سبز نیست. همچنین حاوی آمینو اسید L-theanine است.

L-theanine فعالیت انتقال دهنده عصبی GABA را افزایش می دهد.همچنین باعث افزایش دوپامین و تولید امواج آلفا در مغز می شود.

مطالعات نشان می دهد که کافئین و L-theanine می توانند اثرات هم افزایی داشته باشند. این بدان معنی است که ترکیب این دو می تواند به ویژه تأثیرات مهمی در بهبود عملکرد مغز داشته باشد.

بسیاری از افراد گزارش می کنند که در مقایسه با قهوه ، انرژی پایدارتر و بهره وری بسیار بیشتری هنگام نوشیدن چای سبز دارند.

 

3. چربی سوزی را افزایش می دهد

اگر به لیست مواد تشکیل دهنده مکمل های چربی سوزی نگاه کنید ، به احتمال زیاد چای سبز در آن موجود خواهد بود.این به این دلیل است که ، طبق تحقیقات ، چای سبز می تواند چربی سوزی را افزایش دهد و میزان متابولیسم را افزایش دهد.

در یک مطالعه که با حضور 10 مرد سالم انجام شد ، مصرف عصاره چای سبز میزان کالری سوزانده شده را 4٪ افزایش داد. در مطالعات دیگر که شامل 12 مرد سالم بود ، عصاره چای سبز در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف می کنند ، میزان اکسیداسیون چربی را 17 درصد افزایش می دهد.

کافئین همچنین ممکن است با بسیج اسیدهای چرب از بافت چربی و در دسترس قرار دادن آنها برای استفاده به عنوان انرژی ، عملکرد بدنی را بهبود بخشد.

دو مطالعه مروری جداگانه گزارش کرده اند که کافئین ممکن است عملکرد بدنی را تقریباً 11-12 درصد افزایش دهد.

 

4- آنتی اکسیدان ها ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهند

سرطان در اثر رشد کنترل نشده سلول ها ایجاد می شود. این یکی از مهمترین دلایل مرگ و میر در جهان است.

تحقیقات نشان داده است که آسیب اکسیداتیو می تواند منجر به التهاب مزمن شود ، که می تواند منجر به بیماری های مزمن ، از جمله سرطان شود. آنتی اکسیدان ها می توانند در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.

چای سبز منبع عالی آنتی اکسیدان های قدرتمند است.

تحقیقات ، ترکیبات چای سبز را با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط کرده است ، از جمله مطالعات زیر:

 

سرطان پستان

 یک بررسی جامع از مطالعات مشاهده ای نشان داد که زنانی که بیشترین چای سبز را می نوشند تقریباً 20-30٪ خطر ابتلا به سرطان پستان ، یکی از شایع ترین سرطان ها در زنان ، در آنها کمتر است.

 

سرطان پروستات

یک مطالعه مشاهده کرد که مردان در حال نوشیدن چای سبز کمتر در معرض خطر سرطان پیشرفته پروستات هستند.

 

سرطان روده بزرگ

 تجزیه و تحلیل 29 مطالعه نشان داد که کسانی که چای سبز می نوشند حدود 42٪ کمتر در معرض سرطان روده بزرگ قرار دارند.

بسیاری از مطالعات مشاهده ای نشان می دهد که افراد نوشیدنی چای سبز کمتر به انواع مختلفی از سرطان مبتلا می شوند ، اما برای تأیید این اثرات به تحقیقات با کیفیت بالا نیاز است.

برای داشتن بیشترین مزایای سلامتی ، از افزودن شیر به چای خود پرهیز کنید. برخی مطالعات نشان می دهد که می تواند مقدار آنتی اکسیدان برخی از چای ها را کاهش دهد.

 

 

 

5. می تواند مغز را از پیری محافظت کند

چای سبز نه تنها می تواند عملکرد مغز را در کوتاه مدت بهبود بخشد ، بلکه ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کند.

بیماری آلزایمر یک بیماری شایع تخریب عصبی و شایع ترین علت زوال عقل در بزرگسالان مسن است.

بیماری پارکینسون یکی دیگر از بیماری های رایج است و شامل مرگ نورون های تولید کننده دوپامین در مغز است.

چندین مطالعه نشان می دهد که ترکیبات کاتچین موجود در چای سبز می تواند اثرات محافظتی مختلفی بر سلول های عصبی در لوله های آزمایش و مدل های حیوانی داشته باشد ، احتمالاً خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد.

 

6. می تواند بوی بد دهان را کاهش دهد

کاتچین موجود در چای سبز فوایدی نیز برای سلامت دهان و دندان دارد.

مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که کاتچین ها می توانند رشد باکتری ها را سرکوب کرده و به طور بالقوه خطر عفونت را کاهش دهند.

استرپتوکوک موتانس یک باکتری رایج در دهان است. باعث تشکیل پلاک می شود و از عوامل اصلی ایجاد حفره و پوسیدگی دندان است.

مطالعات نشان می دهد که کاتچین موجود در چای سبز می تواند از رشد باکتریهای دهانی در آزمایشگاه جلوگیری کند.با این حال ، برخی شواهد نشان می دهد که چای سبز ممکن است بوی بد دهان را کاهش دهد

 

 

7. می تواند به جلوگیری از دیابت نوع 2 کمک کند

نرخ دیابت نوع 2 در دهه های اخیر در حال افزایش است. این شرایط اکنون تقریباً از هر 10 آمریکایی 1 نفر را تحت تأثیر قرار می دهد.

دیابت نوع 2 شامل افزایش سطح قند خون است که ممکن است به دلیل مقاومت به انسولین یا عدم توانایی در تولید انسولین ایجاد شود.

مطالعات نشان می دهد که چای سبز ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و سطح قند خون را کاهش دهد.یک مطالعه در افراد ژاپنی نشان داد که کسانی که بیشترین چای سبز را می نوشند ، تقریباً 42٪ کمتر خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را دارند.

طبق بررسی 7 مطالعه با مجموع 286701 نفر ، افراد چایخوار 18٪ خطر دیابت داشتند.

 

8- ممکن است به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک کند

بیماری های قلبی عروقی ، از جمله بیماری های قلبی و سکته مغزی ، مهمترین دلایل مرگ و میر در سراسر جهان هستند.

مطالعات نشان می دهد که چای سبز ممکن است برخی از عوامل اصلی خطر ابتلا به این بیماری ها را بهبود بخشد ، که شامل بهبود کلسترول کل و سطح کلسترول LDL بد است.

چای سبز همچنین ظرفیت آنتی اکسیدانی خون را افزایش می دهد ، که از ذرات LDL در برابر اکسیداسیون محافظت می کند ، که بخشی از مسیر بیماری قلبی است.

با توجه به اثرات مفید بر روی عوامل خطر ، تعجب آور نیست که افرادی که چای سبز می نوشند تا 31٪ کمتر خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی را دارند.

 

9. می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند

با توجه به اینکه چای سبز می تواند در کوتاه مدت میزان متابولیسم را افزایش دهد ، منطقی است که می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند.

چندین مطالعه نشان می دهد که چای سبز ممکن است به کاهش چربی بدن ، به ویژه در ناحیه شکم کمک کند.

یکی از این مطالعات یک مطالعه کنترل شده تصادفی 12 هفته ای بود که 240 نفر مبتلا به چاقی در آن شرکت داشتند.در این مطالعه ، در گروه چای سبز ، در مقایسه با گروه کنترل ، درصد چربی بدن ، وزن بدن ، دور کمر و چربی شکم کاهش قابل توجهی داشت.

 

10. می تواند به شما کمک کند تا بیشتر زندگی کنید

با توجه به اینکه برخی از ترکیبات موجود در چای سبز به محافظت در برابر سرطان و بیماری های قلبی کمک می کند ، منطقی است که می تواند به شما در طول عمر بیشتر کمک کند.

در یک مطالعه ، محققان 40530 بزرگسال ژاپنی را طی 11 سال مورد مطالعه قرار دادند. کسانی که بیشتر چای سبز می نوشند - 5 فنجان یا بیشتر در روز - به طور قابل توجهی کمتر در طول دوره مطالعه می میرند:

 

مرگ از همه دلایل: 23٪ در زنان کمتر ، 12٪ در مردان کمتر

مرگ ناشی از بیماری قلبی: 31٪ در زنان کمتر ، 22٪ در مردان کمتر است

مرگ ناشی از سکته مغزی: 42٪ در زنان کمتر ، 35٪ در مردان کمتر است

مطالعه دیگر با حضور 14001 فرد مسن ژاپنی نشان داد که کسانی که بیشترین چای سبز را نوشیده اند در طی 6 سال مطالعه 76٪ کمتر در معرض مرگ قرار دارند.

10 خاصیت مهم چای سبز بر اساس شواهد علمی

 

افسانه چینی باستان می گوید که نوشیدن چای 5000 سال پیش آغاز شده است.

راهبان ژاپنی که از چین بازدید می کردند برگ چای را به خانه حمل می کردند ، مفهوم چای تشریفاتی را تزریق می کردند و این نوشیدنی را به فرهنگ ژاپنی تزریق می کردند.

طبق گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد ، گیاه همیشه سبز گل همیشه سبز که برگ چای از آن می آید در 50 کشور رشد می کند ، چین ، هند ، کنیا و سریلانکا در بالای لیست هستند. فرآیند برگهای چای ، رنگ و طعم متمایز چهار نوع اصلی را تعیین می کند: سبز ، سیاه ، اولانگ و سفید.

 

10 مزیت عمده چای سبز

 

چای سبز حاوی ترکیبات فعال زیستی سالم است 

 

چای سبز چیزی فراتر از یک نوشیدنی است.گیاه چای سبز حاوی طیف وسیعی از ترکیبات سالم است که آن را به نوشیدنی عالی تبدیل می کند.

چای سرشار از پلی فنول است که ترکیبات طبیعی هستند و فواید سلامتی دارند ، مانند کاهش التهاب و کمک به مبارزه با سرطان.چای سبز حاوی یک کاتچین به نام epigallocatechin-3-gallate (EGCG) است. کاتچین ها آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که به جلوگیری از آسیب سلول کمک می کنند و فواید دیگری نیز دارند.

EGCG یکی از قوی ترین ترکیبات موجود در چای سبز است. تحقیقات توانایی آن را برای کمک به درمان بیماری های مختلف آزمایش کرده است. به نظر می رسد یکی از اصلی ترین ترکیباتی است که به چای سبز خواص دارویی می بخشد.چای سبز همچنین دارای مقادیری مواد معدنی است که می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.

سعی کنید یک برند چای سبز با کیفیت بالاتر انتخاب کنید ، زیرا برخی از مارک های با کیفیت پایین می توانند حاوی مقادیر زیادی فلوراید باشند. 

چای سبز می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد

چای سبز به دلیل داشتن کافئین نه تنها به هوشیار بودن شما کمک می کند ،بلکه می تواند به تقویت عملکرد مغز نیز کمک کند.

کافئین یک ماده محرک شناخته شده است.چای سبز به اندازه قهوه کافئین ندارد.کافئین با مسدود کردن یک انتقال دهنده عصبی مهاری به نام آدنوزین ، بر مغز تأثیر می گذارد. به این ترتیب ، باعث شلیک سلول های عصبی و غلظت انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین می شود.

تحقیقات به طور مداوم نشان می دهد که کافئین می تواند جنبه های مختلف عملکرد مغز را بهبود بخشد ، از جمله خلق و خو ، هوشیاری ، زمان واکنش و حافظه را.

 

با این حال ، کافئین تنها ترکیب تقویت کننده مغز در چای سبز نیست. همچنین حاوی آمینو اسید L-theanine است.

L-theanine فعالیت انتقال دهنده عصبی GABA را افزایش می دهد.همچنین باعث افزایش دوپامین و تولید امواج آلفا در مغز می شود.

مطالعات نشان می دهد که کافئین و L-theanine می توانند اثرات هم افزایی داشته باشند. این بدان معنی است که ترکیب این دو می تواند به ویژه تأثیرات مهمی در بهبود عملکرد مغز داشته باشد.

بسیاری از افراد گزارش می کنند که در مقایسه با قهوه ، انرژی پایدارتر و بهره وری بسیار بیشتری هنگام نوشیدن چای سبز دارند.

 

3. چربی سوزی را افزایش می دهد

اگر به لیست مواد تشکیل دهنده مکمل های چربی سوزی نگاه کنید ، به احتمال زیاد چای سبز در آن موجود خواهد بود.این به این دلیل است که ، طبق تحقیقات ، چای سبز می تواند چربی سوزی را افزایش دهد و میزان متابولیسم را افزایش دهد.

در یک مطالعه که با حضور 10 مرد سالم انجام شد ، مصرف عصاره چای سبز میزان کالری سوزانده شده را 4٪ افزایش داد. در مطالعات دیگر که شامل 12 مرد سالم بود ، عصاره چای سبز در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف می کنند ، میزان اکسیداسیون چربی را 17 درصد افزایش می دهد.

کافئین همچنین ممکن است با بسیج اسیدهای چرب از بافت چربی و در دسترس قرار دادن آنها برای استفاده به عنوان انرژی ، عملکرد بدنی را بهبود بخشد.

دو مطالعه مروری جداگانه گزارش کرده اند که کافئین ممکن است عملکرد بدنی را تقریباً 11-12 درصد افزایش دهد.

 

4- آنتی اکسیدان ها ممکن است خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهند

سرطان در اثر رشد کنترل نشده سلول ها ایجاد می شود. این یکی از مهمترین دلایل مرگ و میر در جهان است.

تحقیقات نشان داده است که آسیب اکسیداتیو می تواند منجر به التهاب مزمن شود ، که می تواند منجر به بیماری های مزمن ، از جمله سرطان شود. آنتی اکسیدان ها می توانند در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.

چای سبز منبع عالی آنتی اکسیدان های قدرتمند است.

تحقیقات ، ترکیبات چای سبز را با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط کرده است ، از جمله مطالعات زیر:

 

سرطان پستان

 یک بررسی جامع از مطالعات مشاهده ای نشان داد که زنانی که بیشترین چای سبز را می نوشند تقریباً 20-30٪ خطر ابتلا به سرطان پستان ، یکی از شایع ترین سرطان ها در زنان ، در آنها کمتر است.

 

سرطان پروستات

یک مطالعه مشاهده کرد که مردان در حال نوشیدن چای سبز کمتر در معرض خطر سرطان پیشرفته پروستات هستند.

 

سرطان روده بزرگ

 تجزیه و تحلیل 29 مطالعه نشان داد که کسانی که چای سبز می نوشند حدود 42٪ کمتر در معرض سرطان روده بزرگ قرار دارند.

بسیاری از مطالعات مشاهده ای نشان می دهد که افراد نوشیدنی چای سبز کمتر به انواع مختلفی از سرطان مبتلا می شوند ، اما برای تأیید این اثرات به تحقیقات با کیفیت بالا نیاز است.

برای داشتن بیشترین مزایای سلامتی ، از افزودن شیر به چای خود پرهیز کنید. برخی مطالعات نشان می دهد که می تواند مقدار آنتی اکسیدان برخی از چای ها را کاهش دهد.

 

 

 

5. می تواند مغز را از پیری محافظت کند

چای سبز نه تنها می تواند عملکرد مغز را در کوتاه مدت بهبود بخشد ، بلکه ممکن است با افزایش سن از مغز شما محافظت کند.

بیماری آلزایمر یک بیماری شایع تخریب عصبی و شایع ترین علت زوال عقل در بزرگسالان مسن است.

بیماری پارکینسون یکی دیگر از بیماری های رایج است و شامل مرگ نورون های تولید کننده دوپامین در مغز است.

چندین مطالعه نشان می دهد که ترکیبات کاتچین موجود در چای سبز می تواند اثرات محافظتی مختلفی بر سلول های عصبی در لوله های آزمایش و مدل های حیوانی داشته باشد ، احتمالاً خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد.

 

6. می تواند بوی بد دهان را کاهش دهد

کاتچین موجود در چای سبز فوایدی نیز برای سلامت دهان و دندان دارد.

مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که کاتچین ها می توانند رشد باکتری ها را سرکوب کرده و به طور بالقوه خطر عفونت را کاهش دهند.

استرپتوکوک موتانس یک باکتری رایج در دهان است. باعث تشکیل پلاک می شود و از عوامل اصلی ایجاد حفره و پوسیدگی دندان است.

مطالعات نشان می دهد که کاتچین موجود در چای سبز می تواند از رشد باکتریهای دهانی در آزمایشگاه جلوگیری کند.با این حال ، برخی شواهد نشان می دهد که چای سبز ممکن است بوی بد دهان را کاهش دهد

 

 

7. می تواند به جلوگیری از دیابت نوع 2 کمک کند

نرخ دیابت نوع 2 در دهه های اخیر در حال افزایش است. این شرایط اکنون تقریباً از هر 10 آمریکایی 1 نفر را تحت تأثیر قرار می دهد.

دیابت نوع 2 شامل افزایش سطح قند خون است که ممکن است به دلیل مقاومت به انسولین یا عدم توانایی در تولید انسولین ایجاد شود.

مطالعات نشان می دهد که چای سبز ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و سطح قند خون را کاهش دهد.یک مطالعه در افراد ژاپنی نشان داد که کسانی که بیشترین چای سبز را می نوشند ، تقریباً 42٪ کمتر خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را دارند.

طبق بررسی 7 مطالعه با مجموع 286701 نفر ، افراد چایخوار 18٪ خطر دیابت داشتند.

 

8- ممکن است به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک کند

بیماری های قلبی عروقی ، از جمله بیماری های قلبی و سکته مغزی ، مهمترین دلایل مرگ و میر در سراسر جهان هستند.

مطالعات نشان می دهد که چای سبز ممکن است برخی از عوامل اصلی خطر ابتلا به این بیماری ها را بهبود بخشد ، که شامل بهبود کلسترول کل و سطح کلسترول LDL بد است.

چای سبز همچنین ظرفیت آنتی اکسیدانی خون را افزایش می دهد ، که از ذرات LDL در برابر اکسیداسیون محافظت می کند ، که بخشی از مسیر بیماری قلبی است.

با توجه به اثرات مفید بر روی عوامل خطر ، تعجب آور نیست که افرادی که چای سبز می نوشند تا 31٪ کمتر خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی را دارند.

 

9. می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند

با توجه به اینکه چای سبز می تواند در کوتاه مدت میزان متابولیسم را افزایش دهد ، منطقی است که می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند.

چندین مطالعه نشان می دهد که چای سبز ممکن است به کاهش چربی بدن ، به ویژه در ناحیه شکم کمک کند.

یکی از این مطالعات یک مطالعه کنترل شده تصادفی 12 هفته ای بود که 240 نفر مبتلا به چاقی در آن شرکت داشتند.در این مطالعه ، در گروه چای سبز ، در مقایسه با گروه کنترل ، درصد چربی بدن ، وزن بدن ، دور کمر و چربی شکم کاهش قابل توجهی داشت.

 

10. می تواند به شما کمک کند تا بیشتر زندگی کنید

با توجه به اینکه برخی از ترکیبات موجود در چای سبز به محافظت در برابر سرطان و بیماری های قلبی کمک می کند ، منطقی است که می تواند به شما در طول عمر بیشتر کمک کند.

در یک مطالعه ، محققان 40530 بزرگسال ژاپنی را طی 11 سال مورد مطالعه قرار دادند. کسانی که بیشتر چای سبز می نوشند - 5 فنجان یا بیشتر در روز - به طور قابل توجهی کمتر در طول دوره مطالعه می میرند:

 

مرگ از همه دلایل: 23٪ در زنان کمتر ، 12٪ در مردان کمتر

مرگ ناشی از بیماری قلبی: 31٪ در زنان کمتر ، 22٪ در مردان کمتر است

مرگ ناشی از سکته مغزی: 42٪ در زنان کمتر ، 35٪ در مردان کمتر است

مطالعه دیگر با حضور 14001 فرد مسن ژاپنی نشان داد که کسانی که بیشترین چای سبز را نوشیده اند در طی 6 سال مطالعه 76٪ کمتر در معرض مرگ قرار دارند.