بستن
چای سفید از گیاه Camellia sinensis تهیه می شود. برگها و جوانه های آن درست قبل از اینکه کاملاً باز شوند ، هنگام پوشیده شدن از موهای سفید ریز ، جمع می شوند. به همین دلیل است به آن چای سفید می گویند. چای سبز و چای سیاه نیز از گیاه Camellia sinensis تهیه می شود.اما روش پردازش آنها با یکدیگر متفاوت است.چای سفید پردازش کمتری نسبت به دو چای دیگر دارد. به همین دلیل ، مقدار زیادی آنتی اکسیدان را در خود نگه می دارد.به همین دلیل است که چای سفید فواید بسیار زیادی را به همراه دارد.از فواید آن می توان به کاهش خطر بیماری های قلبی ، مبارزه با پیری پوست و حتی کاهش وزن اشاره کرد. در ادامه با دکتر بارتر همراه باشید تا شما را با خواص چای سفید آشنا کنیم.
رایگان

 

چای سفید سرشار از آنتی اکسیدان است

چای سفید نوعی پلی فنول به نام کاتچین دارد.

پلی فنول ها مولکول های گیاهی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان در داخل بدن عمل می کنند. آنتی اکسیدان ها از سلول ها در برابر آسیب ترکیباتی که رادیکال های آزاد نامیده می شوند محافظت می کنند.

آسیب بیش از حد رادیکال های آزاد می تواند اثرات مضر بر بدن داشته باشد. رادیکال های آزاد با پیری ، التهاب مزمن ، ضعف سیستم ایمنی بدن و انواع بیماریهای مضر مرتبط است.

چای سفید یکی از بهترین انواع چای برای مبارزه با رادیکال های آزاد است. در حقیقت ، مطالعات نشان می دهد چای سفید دارای مزایای آنتی اکسیدانی مشابه چای سبز است.

یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که عصاره چای سفید می تواند از سلول های عصبی حیوانات در برابر آسیب رادیکال های آزاد به نام پراکسید هیدروژن محافظت کند.

یک مطالعه آزمایشگاهی دیگر نشان داد که پودر چای سفید در کاهش التهاب رادیکالهای آزاد در سلولهای پوست انسان بسیار موثر است.

چای سفید می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد

بیماری های قلبی دلیل اصلی مرگ و میر در ایران است.

این بیماری به شدت با التهاب مزمن مرتبط است که با عوامل مختلفی همراه است. التهابات از مواردی مانند رژیم های بد غذایی ، ورزش نکردن و عادتهای زندگی مانند سیگار کشیدن بوجود می آید.

پلی فنول های موجود در چای سفید از چند طریق می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کنند.

برای اولین بار ، چندین مطالعه نشان داده است که پلی فنول ها می تواند به شل شدن رگ های خونی و تقویت ایمنی کمک کنند.

مطالعات دیگر نشان داده است که پلی فنول ها می تواند از اکسید شدن کلسترول LDL "بد" جلوگیری کنند ، این عامل خطر دیگری برای بیماری های قلبی است.

در تجزیه و تحلیل پنج مطالعه ، دانشمندان کشف کردند که افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر چای می نوشند ، 21٪ کمتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند.

اگرچه این نتایج نشان می دهد که چای سفید ممکن است به شما در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک کند ، اما انجام سایر تغییرات سبک زندگی برای قلب سالم نیز مهم است. خوردن میوه و سبزیجات بیشتر ، ورزش منظم و استراحت کافی از جمله این موارد است.

چای سفید می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند

چای سبز اغلب اولین چای است که وقتی به چای هایی برای کاهش وزن فکر می کنید ، به ذهن شما خطور می کند.با این حال ، چای سفید می تواند در مورد چربی سوزی نیز به همان اندازه موثر باشد.

هر دو چای حاوی کافئین و کاتچین است، ترکیبی در چای سفید که به چربی سوزی کمک می کند. به نظر می رسد این ترکیبات با هم اثر هم افزایی دارند.

به عنوان مثال ، یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که عصاره چای سفید قادر است تجزیه چربی را تحریک کرده و از تشکیل سلول های جدید چربی جلوگیری کند.

بررسی مطالعات همچنین نشان می دهد که چای سفید می تواند به تقویت متابولیسم شما 5-4٪ کمک کند. این ممکن است برابر با سوزاندن 70-100 کالری اضافی در روز باشد.

چای سفید می تواند از دندان های شما در مقابل باکتری ها محافظت کند

چای سفید منبع خوبی از فلوراید ، کاتچین و تانن است.

این ترکیب مولکول ها می توانند با مبارزه با باکتری ها به تقویت دندان ها کمک کنند.

فلوراید با محافظت از دندان در برابر حملات اسیدی می تواند از ایجاد حفره های دندانی جلوگیری کند.

کاتچین ها آنتی اکسیدان های گیاهی هستند که به وفور در چای سفید وجود دارد. نشان داده شده است که آنها از رشد باکتریهای پلاک دندان جلوگیری می کنند.

تانن نوع دیگری از پلی فنول موجود در چای سفید است. مطالعات نشان می دهد که ترکیب تانن و فلوراید همچنین می تواند از رشد باکتری های ایجاد کننده پلاک جلوگیری کند.

چای سفید  دارای ترکیباتی است که می تواند با سرطان مبارزه کند

چندین مطالعه آزمایشگاهی نشان داده است که چای سفید اثرات ضد سرطانی دارد.

در یک مطالعه ، عصاره چای سفید باعث مرگ سلول های سرطانی در انواع مختلفی از سرطان های ریه شد.

دو مطالعه دیگر نشان داد که چای سفید بر سلولهای سرطانی روده بزرگ تاثیر می گذارد و باعث از بین رفتن آنها می شود.

مطالعات نشان داد که عصاره چای سفید رشد سلولهای سرطانی روده بزرگ را سرکوب می کند و از گسترش آنها جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان های موجود در عصاره چای سفید همچنین از سلول های طبیعی در برابر آسیب مولکول های مضر محافظت می کند.

چای سفید خطر مقاومت به انسولین را کاهش دهد

انسولین یک هورمون فوق العاده مهم است. این ماده به انتقال مواد مغذی از جریان خون به داخل سلول ها کمک می کند تا بعداً استفاده یا ذخیره شوند.

با این حال ، در نتیجه عوامل مختلفی ، از جمله مصرف زیاد قند ، برخی از افراد پاسخ به انسولین را متوقف می کنند. این مقاومت به انسولین نامیده می شود.

متأسفانه ، مقاومت به انسولین بسیار شایع است و با بسیاری از بیماری های مزمن سلامتی ، از جمله دیابت نوع 2 ، بیماری های قلبی و سندرم متابولیک مرتبط است.

جالب توجه است ، مطالعات نشان داده است که پلی فنول هایی مانند چای سفید می تواند خطر مقاومت به انسولین را کاهش دهد.

مطالعات حیوانی نشان داده است که پلی فنولهای موجود در چای سفید می تواند اثرات انسولین را افزایش داده و از افزایش سطح قند خون جلوگیری کند.

در تجزیه و تحلیل 17 مطالعه با بیش از 1100 نفر ، دانشمندان دریافتند که مولکولهای موجود در چای ها مانند پلی فنول ها به طور قابل توجهی سطح قند خون و انسولین را کاهش می دهد.

ترکیبات موجود در چای سفید می تواند در برابر پوکی استخوان محافظت کند

پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان ها توخالی و متخلخل می شوند.

این بیماری حدود 44 میلیون آمریکایی بالای 50 سال را تحت تأثیر قرار داده.مطالعات نشان داده است که رادیکال های آزاد و التهاب مزمن می تواند پوکی استخوان را تسریع کنند. این دو عامل ممکن است سلولهایی را که به رشد استخوان کمک می کنند را سرکوب کند.

کاتچین هایی که در چای سفید یافت می شوند با این عوامل مبارزه می کنند. کاتچین سلولهای تجزیه کننده استخوان را سرکوب می کند.

این کاتچین ها در مقایسه با انواع دیگر چایها به وفور در چای سفید وجود دارد.

چای سفید می تواند از پیر شدن پوست جلوگیری کند

با افزایش سن ، طبیعی است که پوست چروک و شل شود.پیری پوست به دو روش اصلی - پیری داخلی و پیری خارجی اتفاق می افتد.

پیری خارجی زمانی اتفاق می افتد که عوامل محیطی به پوست آسیب برساند و باعث پیری شود. به عنوان مثال ، اشعه ماورا بنفش خورشید می تواند به مرور از طریق التهاب به پوست آسیب برساند.

پیری داخلی به پیری طبیعی نیز معروف است. علت آن آسیب رسیدن به عوامل مختلفی در بدن شما است ، مانند رادیکال های آزاد و آنزیم های خاص.

آنزیم هایی به نام الاستاز و کلاژناز ممکن است به شبکه فیبر پوست آسیب برسانند.ترکیبات موجود در چای سفید می تواند به محافظت از پوست شما در برابر اثرات پیری داخلی و خارجی کمک کند.

در یک مطالعه ، دانشمندان کشف کردند که استفاده از عصاره چای سفید می تواند به پوست برای محافظت در برابر اثرات مضر اشعه ماورا بنفش خورشید کمک می کند.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که پلی فنول ها که در چای سفید یافت می شوند ، می توانند سلول هایی که به شبکه فیبر پوست آسیب می رساند را ازبین ببرد و پوست را محکم و سفت نگه دارد.

چای سفید می تواند به محافظت در برابر بیماریهای پارکینسون و آلزایمر کمک کند

ترکیبات موجود در چای سفید ، مانند پلی فنول EGCG ، می تواند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون و آلزایمر را کاهش دهد.

مطالعات آزمایشگاهی و آزمایشگاهی روی حیوانات نشان داده است که EGCG می تواند رادیکالهای آزاد را سرکوب کرده ، التهاب را کاهش داده و سایر عوامل خطر را برای هر دو بیماری کاهش دهد.

به عنوان مثال ، چندین مطالعه نشان داده است که EGCG می تواند از جمع شدن نامناسب پروتئین ها با هم جلوگیری کند.

این یک عامل خطر برای بیماری پارکینسون و آلزایمر است. پروتئین های جمع شده می توانند باعث التهاب و آسیب به اعصاب مغز شوند.

همچنین چندین مطالعه انسانی وجود دارد که نوشیدن چای را با خطر کمتری از هر دو بیماری مرتبط می داند.

به عنوان مثال ، یک بررسی از هشت مطالعه با بیش از 5600 نفر نشان داد که افرادی که چای سفید می نوشند 15٪ خطر ابتلا به بیماری پارکینسون کمتر از افرادی است که چای سفید نمی نوشند.

تجزیه و تحلیل دیگر از 26 مطالعه و بیش از 52،500 نفر نشان داد که نوشیدن چای روزانه با 35٪ کاهش خطر ابتلا به اختلالات مغزی مانند بیماری آلزایمر مرتبط است.

 تهیه آن آسان است

چای سفید نه تنها سالم است بلکه تهیه آن نیز بسیار آسان است.

کافی است چای سفید را به قوری اضافه کنید و آب داغ را روی برگ های چای بریزید. بگذارید برگها به مدت پنج تا هشت دقیقه دم بکشد ، سپس صاف کرده و چای را سرو کنید.

در حالت ایده آل ، آب باید 170-185 درجه فارنهایت (75-85 درجه سانتیگراد) باشد. از استفاده از آب جوش خودداری کنید زیرا می تواند طعم لطیف چای سفید را از بین ببرد. 

میتوانید ، آب را به جوش آورید و بگذارید یکی دو دقیقه بماند تا خنک شود.

چای سفید طعم لطیف و در عین حال طراوت دارد. اگر می خواهید چای با طعم قوی تری داشته باشید می توانید برگ های بیشتری را به آب اضافه کنید.اگر از چای کیسه ای سفید استفاده می کنید می توانید کیسه چای را به مدت دو الی سه دقیقه داخل آب داغ غوطه ور کنید و سپس آن را خارج کرده و از چای خوشمزه ای که برای شما ایجاد شده لذت ببرید.

 

چای سفید سرشار از آنتی اکسیدان است

چای سفید نوعی پلی فنول به نام کاتچین دارد.

پلی فنول ها مولکول های گیاهی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان در داخل بدن عمل می کنند. آنتی اکسیدان ها از سلول ها در برابر آسیب ترکیباتی که رادیکال های آزاد نامیده می شوند محافظت می کنند.

آسیب بیش از حد رادیکال های آزاد می تواند اثرات مضر بر بدن داشته باشد. رادیکال های آزاد با پیری ، التهاب مزمن ، ضعف سیستم ایمنی بدن و انواع بیماریهای مضر مرتبط است.

چای سفید یکی از بهترین انواع چای برای مبارزه با رادیکال های آزاد است. در حقیقت ، مطالعات نشان می دهد چای سفید دارای مزایای آنتی اکسیدانی مشابه چای سبز است.

یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که عصاره چای سفید می تواند از سلول های عصبی حیوانات در برابر آسیب رادیکال های آزاد به نام پراکسید هیدروژن محافظت کند.

یک مطالعه آزمایشگاهی دیگر نشان داد که پودر چای سفید در کاهش التهاب رادیکالهای آزاد در سلولهای پوست انسان بسیار موثر است.

چای سفید می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد

بیماری های قلبی دلیل اصلی مرگ و میر در ایران است.

این بیماری به شدت با التهاب مزمن مرتبط است که با عوامل مختلفی همراه است. التهابات از مواردی مانند رژیم های بد غذایی ، ورزش نکردن و عادتهای زندگی مانند سیگار کشیدن بوجود می آید.

پلی فنول های موجود در چای سفید از چند طریق می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کنند.

برای اولین بار ، چندین مطالعه نشان داده است که پلی فنول ها می تواند به شل شدن رگ های خونی و تقویت ایمنی کمک کنند.

مطالعات دیگر نشان داده است که پلی فنول ها می تواند از اکسید شدن کلسترول LDL "بد" جلوگیری کنند ، این عامل خطر دیگری برای بیماری های قلبی است.

در تجزیه و تحلیل پنج مطالعه ، دانشمندان کشف کردند که افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر چای می نوشند ، 21٪ کمتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند.

اگرچه این نتایج نشان می دهد که چای سفید ممکن است به شما در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک کند ، اما انجام سایر تغییرات سبک زندگی برای قلب سالم نیز مهم است. خوردن میوه و سبزیجات بیشتر ، ورزش منظم و استراحت کافی از جمله این موارد است.

چای سفید می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند

چای سبز اغلب اولین چای است که وقتی به چای هایی برای کاهش وزن فکر می کنید ، به ذهن شما خطور می کند.با این حال ، چای سفید می تواند در مورد چربی سوزی نیز به همان اندازه موثر باشد.

هر دو چای حاوی کافئین و کاتچین است، ترکیبی در چای سفید که به چربی سوزی کمک می کند. به نظر می رسد این ترکیبات با هم اثر هم افزایی دارند.

به عنوان مثال ، یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که عصاره چای سفید قادر است تجزیه چربی را تحریک کرده و از تشکیل سلول های جدید چربی جلوگیری کند.

بررسی مطالعات همچنین نشان می دهد که چای سفید می تواند به تقویت متابولیسم شما 5-4٪ کمک کند. این ممکن است برابر با سوزاندن 70-100 کالری اضافی در روز باشد.

چای سفید می تواند از دندان های شما در مقابل باکتری ها محافظت کند

چای سفید منبع خوبی از فلوراید ، کاتچین و تانن است.

این ترکیب مولکول ها می توانند با مبارزه با باکتری ها به تقویت دندان ها کمک کنند.

فلوراید با محافظت از دندان در برابر حملات اسیدی می تواند از ایجاد حفره های دندانی جلوگیری کند.

کاتچین ها آنتی اکسیدان های گیاهی هستند که به وفور در چای سفید وجود دارد. نشان داده شده است که آنها از رشد باکتریهای پلاک دندان جلوگیری می کنند.

تانن نوع دیگری از پلی فنول موجود در چای سفید است. مطالعات نشان می دهد که ترکیب تانن و فلوراید همچنین می تواند از رشد باکتری های ایجاد کننده پلاک جلوگیری کند.

چای سفید  دارای ترکیباتی است که می تواند با سرطان مبارزه کند

چندین مطالعه آزمایشگاهی نشان داده است که چای سفید اثرات ضد سرطانی دارد.

در یک مطالعه ، عصاره چای سفید باعث مرگ سلول های سرطانی در انواع مختلفی از سرطان های ریه شد.

دو مطالعه دیگر نشان داد که چای سفید بر سلولهای سرطانی روده بزرگ تاثیر می گذارد و باعث از بین رفتن آنها می شود.

مطالعات نشان داد که عصاره چای سفید رشد سلولهای سرطانی روده بزرگ را سرکوب می کند و از گسترش آنها جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان های موجود در عصاره چای سفید همچنین از سلول های طبیعی در برابر آسیب مولکول های مضر محافظت می کند.

چای سفید خطر مقاومت به انسولین را کاهش دهد

انسولین یک هورمون فوق العاده مهم است. این ماده به انتقال مواد مغذی از جریان خون به داخل سلول ها کمک می کند تا بعداً استفاده یا ذخیره شوند.

با این حال ، در نتیجه عوامل مختلفی ، از جمله مصرف زیاد قند ، برخی از افراد پاسخ به انسولین را متوقف می کنند. این مقاومت به انسولین نامیده می شود.

متأسفانه ، مقاومت به انسولین بسیار شایع است و با بسیاری از بیماری های مزمن سلامتی ، از جمله دیابت نوع 2 ، بیماری های قلبی و سندرم متابولیک مرتبط است.

جالب توجه است ، مطالعات نشان داده است که پلی فنول هایی مانند چای سفید می تواند خطر مقاومت به انسولین را کاهش دهد.

مطالعات حیوانی نشان داده است که پلی فنولهای موجود در چای سفید می تواند اثرات انسولین را افزایش داده و از افزایش سطح قند خون جلوگیری کند.

در تجزیه و تحلیل 17 مطالعه با بیش از 1100 نفر ، دانشمندان دریافتند که مولکولهای موجود در چای ها مانند پلی فنول ها به طور قابل توجهی سطح قند خون و انسولین را کاهش می دهد.

ترکیبات موجود در چای سفید می تواند در برابر پوکی استخوان محافظت کند

پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان ها توخالی و متخلخل می شوند.

این بیماری حدود 44 میلیون آمریکایی بالای 50 سال را تحت تأثیر قرار داده.مطالعات نشان داده است که رادیکال های آزاد و التهاب مزمن می تواند پوکی استخوان را تسریع کنند. این دو عامل ممکن است سلولهایی را که به رشد استخوان کمک می کنند را سرکوب کند.

کاتچین هایی که در چای سفید یافت می شوند با این عوامل مبارزه می کنند. کاتچین سلولهای تجزیه کننده استخوان را سرکوب می کند.

این کاتچین ها در مقایسه با انواع دیگر چایها به وفور در چای سفید وجود دارد.

چای سفید می تواند از پیر شدن پوست جلوگیری کند

با افزایش سن ، طبیعی است که پوست چروک و شل شود.پیری پوست به دو روش اصلی - پیری داخلی و پیری خارجی اتفاق می افتد.

پیری خارجی زمانی اتفاق می افتد که عوامل محیطی به پوست آسیب برساند و باعث پیری شود. به عنوان مثال ، اشعه ماورا بنفش خورشید می تواند به مرور از طریق التهاب به پوست آسیب برساند.

پیری داخلی به پیری طبیعی نیز معروف است. علت آن آسیب رسیدن به عوامل مختلفی در بدن شما است ، مانند رادیکال های آزاد و آنزیم های خاص.

آنزیم هایی به نام الاستاز و کلاژناز ممکن است به شبکه فیبر پوست آسیب برسانند.ترکیبات موجود در چای سفید می تواند به محافظت از پوست شما در برابر اثرات پیری داخلی و خارجی کمک کند.

در یک مطالعه ، دانشمندان کشف کردند که استفاده از عصاره چای سفید می تواند به پوست برای محافظت در برابر اثرات مضر اشعه ماورا بنفش خورشید کمک می کند.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که پلی فنول ها که در چای سفید یافت می شوند ، می توانند سلول هایی که به شبکه فیبر پوست آسیب می رساند را ازبین ببرد و پوست را محکم و سفت نگه دارد.

چای سفید می تواند به محافظت در برابر بیماریهای پارکینسون و آلزایمر کمک کند

ترکیبات موجود در چای سفید ، مانند پلی فنول EGCG ، می تواند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون و آلزایمر را کاهش دهد.

مطالعات آزمایشگاهی و آزمایشگاهی روی حیوانات نشان داده است که EGCG می تواند رادیکالهای آزاد را سرکوب کرده ، التهاب را کاهش داده و سایر عوامل خطر را برای هر دو بیماری کاهش دهد.

به عنوان مثال ، چندین مطالعه نشان داده است که EGCG می تواند از جمع شدن نامناسب پروتئین ها با هم جلوگیری کند.

این یک عامل خطر برای بیماری پارکینسون و آلزایمر است. پروتئین های جمع شده می توانند باعث التهاب و آسیب به اعصاب مغز شوند.

همچنین چندین مطالعه انسانی وجود دارد که نوشیدن چای را با خطر کمتری از هر دو بیماری مرتبط می داند.

به عنوان مثال ، یک بررسی از هشت مطالعه با بیش از 5600 نفر نشان داد که افرادی که چای سفید می نوشند 15٪ خطر ابتلا به بیماری پارکینسون کمتر از افرادی است که چای سفید نمی نوشند.

تجزیه و تحلیل دیگر از 26 مطالعه و بیش از 52،500 نفر نشان داد که نوشیدن چای روزانه با 35٪ کاهش خطر ابتلا به اختلالات مغزی مانند بیماری آلزایمر مرتبط است.

 تهیه آن آسان است

چای سفید نه تنها سالم است بلکه تهیه آن نیز بسیار آسان است.

کافی است چای سفید را به قوری اضافه کنید و آب داغ را روی برگ های چای بریزید. بگذارید برگها به مدت پنج تا هشت دقیقه دم بکشد ، سپس صاف کرده و چای را سرو کنید.

در حالت ایده آل ، آب باید 170-185 درجه فارنهایت (75-85 درجه سانتیگراد) باشد. از استفاده از آب جوش خودداری کنید زیرا می تواند طعم لطیف چای سفید را از بین ببرد. 

میتوانید ، آب را به جوش آورید و بگذارید یکی دو دقیقه بماند تا خنک شود.

چای سفید طعم لطیف و در عین حال طراوت دارد. اگر می خواهید چای با طعم قوی تری داشته باشید می توانید برگ های بیشتری را به آب اضافه کنید.اگر از چای کیسه ای سفید استفاده می کنید می توانید کیسه چای را به مدت دو الی سه دقیقه داخل آب داغ غوطه ور کنید و سپس آن را خارج کرده و از چای خوشمزه ای که برای شما ایجاد شده لذت ببرید.