
کپسایسین (Capsaicin) موجود در فلفل فقط تندی اون رو بوجود نمیاره.متخصصان میگن این ماده میتونه در پزشکی کاربردهای دیگه ای هم داشته باشه.
کپسایسین برای انواع درد آرتروز ، و همچنین برای درد نوروپاتیک و بیماری های پوستی که دارای خارش دردناک هستن استفاده میشه. به غیر از تسکین درد ، کپسایسین با کمک به کاهش کالری دریافتی و جمع شدن بافت چربی میتونه تو کاهش وزن هم موثر باشه.فلفل میتونه مزایای زیر رو هم برای شما به همراه داشته باشه:

کپسایسین دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هست و پتانسیلی برای درمان بیماری های التهابی و سرطان از خودش نشون داده در حقیقت ، یک تحقیق منتشر شده در Future Oncology نشون داد که میتونه رشد سلولهای سرطانی پروستات
انسان رو سرکوب کنه.

فلفل های چیلی سرشار از بتاکاروتنه که در بدن به ویتامین A
تبدیل میشه. این ویتامین برای حفظ سلامت غشای مخاطی برای محافظت از بدن در برابر حمله عوامل بیماری زا (میکروارگانیسم هایی که باعث بیماری میشن) ضروریه. فلفل قرمز همچنین سرشار از ویتامین C
هست که به تولید گلبول های سفید بدن که وظیفه محافظت از بدن رو بر عهده دارن کمک میکنه.

یکی دیگه از فواید شناخته شده خوردن فلفل قرمز چیلی کمک به مدیریت سطح قند خونه. مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه بالینی آمریکا نشون داد که که مصرف منظم چیلی میتونه به کاهش خطر سطح انسولین در خون کمک میکنه.

ترکیب کپسایسین می تونه به کاهش تری گلیسیرید
، کلسترول و تجمع پلاکت ها کمک کنه. برخی مطالعات نشون دادن که ممکنه به بدن در حل فیبرین کمک کنه ، که از تشکیل لخته های خون جلوگیری می کنه. علاوه بر این ، در فرهنگ هایی که به طور منظم از فلفل تند در پخت و پز استفاده می کنن ، میزان حمله قلبی و سکته مغزی
آنها به طور قابل توجهی پایینه.
از سینوزیت جلوگیری و گرفتگی رو برطرف می کنه
یکی دیگر از اثرات سلامتی ترکیب کپسایسین توانایی اون در رفع گرفتگی بینی از طریق کمک به پاکسازی مخاط از بینی هست. دارای خواص ضد باکتریه و می تونه به مبارزه با عفونت های سینوسی مزمن کمک کنه. به غیر از کپسایسین ، فلفل قرمز حاوی سایر ترکیبات گیاهی فعاله. از جمله:

این یک آنتی اکسیدان اصلی در فلفل قرمز محسوب میشه که به اون رنگ قرمز میبخشه که به طور معمول تا 50 درصد محتوای آنتی اکسیدانی ادویه رو تشکیل میده.

فلفل قرمز میتونه به حفظ و بهبود سلامت چشم کمک کنه.

اصلی ترین کاروتنوئید موجود در فلفل قرمز ه که 37 تا 68 درصد از محتوای کل اون رو تشکیل میده.

این آنتی اکسیدان به دلیل توانایی محافظت در برابر نورون شناخته میشه.نورون ها سلولهای تخصصی، واحدهای پردازش اطلاعات مغز ان که مسئولیت دریافت و ارسال اطلاعات رو بر عهده دارن.

این آنتی اکسیدان
به دلیل توانایی محافظت در برابر نورون شناخته میشه.نورون ها سلولهای تخصصی، واحدهای پردازش اطلاعات مغز ان که مسئولیت دریافت و ارسال اطلاعات رو بر عهده دارن.