پیچیدگی باورنکردنی روده و اهمیت آن برای سلامت کلی ما موضوع افزایش تحقیقات در جامعه پزشکی است. مطالعات متعدد در دو دهه گذشته ارتباط بین سلامت روده و سیستم ایمنی بدن ، خلق و خو ، سلامت روان ، بیماری های خود ایمنی ، اختلالات غدد درون ریز ، بیماری های پوستی و سرطان را نشان داده است.
مایکروفر، یکی از وسایل برقی آشپزخانه است که انرژی الکتریکی را به انرژی الکترومگنتیک، که به آن امواج میکرو یا کوتاه میگویند، تبدیل میکند. این امواج، مولکولهای غذایی را تحریک میکند و آنها را به جنب و جوش در میآورد. این امواج، سبب حرکت مولکولها در جهتهای مختلف، چرخشی، بالا و پایین، چپ و راست میشود.
ماش گیاه بومی هندوستان است امادر نقاط دیگر جهان مانند ایران نیز کشت میشود.در ایران این گیاه پس از برداشت جو یا گندم کاشت شده و در فصل پاییز زمانی که دانههای آن سفت و غلافهای آن زرد یا سیاه شد، در چند نوبت محصول آن برداشت میشود.این لوبیاها طعم کمی شیرینی دارند و به صورت جوانه یا لوبیای خشک به صورت تازه به فروش می رسند.
نخود گیاهی است که خواص فراوانی دارد و برای سلامتی بدن عالی است. در گذشته از نخود در انواع غذاها استفاده می شد اما متاسفانه امروزه نخود که بسیار مفید و پرانرژی است از سفره ایرانیان در حال حذف شدن است. نخود نوعی بنشن است که سرشار از پروتیین، فیبر و کربو هیدرات ها بسیار پیچیده است.
ذرت به نوعی سبزیجات نشاسته ای و غلات محسوب می شود که قرن هاست در سراسر دنیا استفاده می شود.سرشار از فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی است.با این حال ، فواید ذرت بحث برانگیز است - اگرچه حاوی مواد مغذی مفیدی است ، اما همچنین می تواند سطح قند خون را افزایش دهد. علاوه بر این ، محصول اغلب اصلاح ژنتیکی می شود.
خیار سرشار از مواد مغذی مفید و همچنین برخی ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدانی است که به درمان و حتی جلوگیری از برخی از بیماری ها کمک می کند.همچنین ، خیار کالری کمی دارد و حاوی مقدار زیادی آب و فیبر محلول است ، و آنها را برای تقویت هیدراتاسیون و کمک به کاهش وزن ایده آل می کند.
مارچوبه کالری کمی دارد و مملو از ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ضروری است.خوردن مارچوبه اگرچه باعث ایجاد بو در ادرار میشود اما زمانی که وارد بدن گردد مزایای زیادی برای آن خواهد داشت. این گیاه سبز حاوی ویتامینها و مواد معدنی مختلفی همچون ویتامین A ، C ، E ، K و B6 و نیز فولات، آهن، مس ، کلسیم، پروتئین و فیبر است.
سیب سرشار از فیبر ، ویتامین C و آنتی اکسیدان های مختلف است. با توجه به کم کالری بودن ، آنها همچنین بسیار سیر کننده هستند. مطالعات نشان می دهد که خوردن سیب می تواند مزایای متعددی برای سلامتی شما داشته باشد.علیرغم میزان بالای کربوهیدرات و قند ، شاخص گلیسمی (GI) آنها پایین است و در محدوده 29-44 است.
انارها پر از مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت بدن هستند. آنتی اکسیدان های مختلف در آن ها از قلب محافظت و از سرطان جلوگیری می کند .انار غنی از ویتامین ث و آنتی اکسیدان ها هستند ، می توانند به تاخیر علائم پیری کمک کنند. این آنتی اکسیدان ها با التهاب پوست و درمان آکنه و خال های تیره مبارزه می کنند.
انگور در مناطق معتدل در سراسر جهان از جمله جنوب اروپا ، آفریقا ، استرالیا و آسیا ، آمریکای شمالی و جنوبی کاشته می شود. انگور به دلیل داشتن مواد مغذی و آنتی اکسیدانی فراوان ، فواید زیادی برای سلامتی دارد.
انجیر یک میوه منحصر به فرد است. دارای صدها دانه ریز است و یک پوست بنفش و یا سبز خوراکی است. گوشت میوه آن صورتی است و طعمی ملایم و شیرین دارد.انجیر - و برگ آنها - مملو از مواد مغذی بوده و انواع مختلفی از فواید سلامتی را به شما می دهد. انجیر ممکن است باعث هضم سالم ، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و کمک به شما در کنترل سطح قند خون خود شوند.
هویج یکی از سبزیجات ریشه ای است که اغلب ادعا می شود یک غذای سالم مناسب است.ترد ، خوشمزه و بسیار مقوی است. هویج به ویژه منبع خوبی از بتا کاروتن ، فیبر ، ویتامین K1 ، پتاسیم و آنتی اکسیدان است.آنها همچنین دارای تعدادی از مزایای سلامتی هستند. آنها غذایی دوستانه برای کاهش وزن هستند و با کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت چشم ارتباط دارند.